Opi kieliä eBerlitz Kielitestit Etusivu - Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Online-varaus
 
Berlitz Method®

Berlitz-menetelmä®

Berlitz-menetelmä® - aktiivisesti mukana alusta lähtien

Kieltenopiskelijat ympäri maailman ovat ihastuneet Berlitz-menetelmään®. Opiskeltaessa sitten työtä tai vapaa-aikaa ajatellen, mukaansatempaava ja aktiivinen oppiminen Berlitzissä on yksi menestyksekkäimmistä tehokkaan ja miellyttävän kieltenoppimisen menetelmistä.

Kaikki kurssimme perustuvat seuraaviin Berlitz-menetelmän® avainasioihin:

Oppilaamme ovat aina etusijalla

Analysoimme tarpeesi tarkasti. Selvitämme mitkä ovat tavoitteesi, missä tilanteissa haluat hallita kieltä ja mitä osaamisalueita sinun tulee kehittää. Tämä tarkoittaa sitä, että opetus räätälöidään vastaamaan sinun tavoitteitasi.

Puhu ja ajattele kohdekielelläsi heti ensihetkestä lähtien

Käyttämällä uutta kieltä ja olemalla vuorovaikutuksessa opettajien kanssa, jotka ovat kielen syntyperäisiä puhujia, pääset välittömästi sisään uuden kielen maailmaan. Opit nopeammin ja oppimistulokset ovat paljon merkittävämpiä kuin kaksikielisillä oppitunteilla.

Puhutun kielen aktivointi

Vuoropuhelut ovat Berlitzin kieltenopetuksessa etusijalla. Ainoastaan tämä aktiivinen ja mukaansatempaava oppimisen muoto varmistaa sen, että pystyt kommunikoimaan uudella kielelläsi nopeasti ja epäröimättä.

Tavoitteellinen opettaminen

Saavuttaaksemme tasapainon sujuvuuden ja virheettömien ilmausten välillä annamme sinulle mahdollisuuden harjoitella kieltä vapaasti. Saat kuitenkin jatkuvaa palautetta, jonka avulla sujuvuutesi lisääntyy, ilmaisusi tarkentuu ja itsevarmuutesi kasvaa.

Intuitiivinen kielioppi

Kielioppia korjataan saavuttaaksemme tasapainon virheettömyyden ja sujuvuuden välillä. Kankeat kielioppiharjoitukset ovat historiaa, ja niiden sijaan opit käyttämään virheettömiä rakenteita aktiivisen puhumisen osana.

Oikea tapa oppia

Käytännön harjoitusten kautta saamme oppituntien aikana selville, miten haluat oppia ja miten opit kaikkein tehokkaimmin. Näin henkilökohtaisesta oppimisstrategiastasi tulee osa kurssia. Myös kurssimateriaalien valinta noudattaa tätä periaatetta ja perustuu sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi.

Ketään ei lannisteta eikä myöskään päästetä liian helpolla kursseillamme; sen sijaan jokainen oppilas on aina mukana tunnilla oman tasonsa mukaisesti. Tämä takaa nopean edistymisen ja korkean oppimismotivaation. Berlitzin kymmenportaisen taitotasotaulukon avulla voimme arvioida lähtötasosi tarkasti.