Opi kieliä eBerlitz Kielitestit Etusivu - Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Online-varaus
 
Berlitz Virtual Study, e-learning, online learning, distance learning

Kielikurssit netissä - eBerlitz

Haluaisitko oppia uuden kielen joustavasti ja paikasta riippumatta? Tarvitsetko juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyn koulutusratkaisun?

Berlitzin e-learning kielikurssit netissä vastaa haasteisiisi. Voit opiskella kieliä missä oletkin - toimistossa, hotellissa tai kotona.

Tarjolla on kaksi innovatiivista ohjelmakokonaisuutta:

CyberTeachers

Palkittu itseopiskeluohjelmamme - voit oppia kieliä omaan tahtiisi verkossa missä tahansa ja milloin tahansa ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Saatavilla englantiin, ranskaan, saksaan, italiaan ja espanjaan.

Opiskellessasi CyberTeachersin kanssa englantia, pääset hyötymään uudistetusta V9-versiosta.

Blended Learning: CyberTeachers & puhelinopetus

Ohjelmaan kuuluu yksityisopetusta puhelimitse ja CyberTeachers -itseopiskelulisenssi. Saat erinomaiset edellytykset nopeisiin tuloksiin.

Puhelinopetus

Puhelinoppitunteja voi ottaa myös erikseen. Yksilöllistä yksityisopetusta puhelimitse kieltä äidinkielenään puhuvan opettajan ohjauksessa - tarkkaan räätälöity sisältö ja intensiiviset opetussessiot takaavat tehokkaan oppimisen.

CyberTeachers Coach ja CyberTeachers Live

CyberTeachers Coach ja Live -versiot sisältävät interaktiivisia lisäominaisuuksia: suora yhteys henkilökohtaiseen tutoriin ja Live-versiossa (vain englantiin) lisäksi ryhmäkeskustelutunnit virtuaaliluokassa.

 

Berlitz Virtual Classroom

Interaktiivista ja joustavaa live-opetusta verkossa kieltä äidinkielenään puhuvan opettajan ohjauksessa. Valittavana kolme kurssimuotoa: avoin ryhmäopetus (3-5 osallistujaa), yksityisopetus sekä yrityskohtainen pienryhmäopetus.