Opi kieliä eBerlitz Kielitestit Etusivu - Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Online-varaus
 
Berlitz Cultural Consulting

Johtamiskoulutus Berlitzissä

Berlitzin Global Leadership Training on ohjelma, jonka koulutuskokonaisuudet on suunniteltu täyttämään tämän päivän kansainvälisen liiketoimintaympäristön vaatimukset.

Johtamiskoulutus kehittää liiketoiminnan johtajista kansainvälisen toimintaympäristön asiantuntijoita, jotka pystyvät myös viemään uusia ajattelu- ja toimintamalleja pidemmälle organisaatiossa, mikä vahvistaa kilpailukykyä ja antaa valmiudet tehokkaaseen johtamiseen globaaleilla markkinoilla.

Valmennuksen laadun ja tavoitteisiin pääsyn takaavat globaalin verkostomme kokeneet ja koulutetut konsultit. Vain Berlitzistä saat kaiken tarvittavan: viestintä- ja kulttuurikoulutuksen, johtamiskoulutuksen, liike-elämän sääntöihin perehdytyksen ja johdon valmennuksen.

Oma vahva kansainvälinen verkostomme takaa sen että pystymme tarjoamaan koulutusta ympäri maailman: 550 kohteessa, yli 70 maassa.

Järjestämme koulutuksia niin yksittäisille työntekijöille kuin yritysryhmille, ja voimme koordinoida vaikka koko konsernin koulutustarpeet. Koulutukset voidaan toteuttaa seminaareina joko Berlitzin keskuksessa tai yrityksen omissa tiloissa.