Opi kieliä eBerlitz Kielitestit Etusivu - Global Leadership Training Kids + Teens Berlitz Online-varaus
 
Berlitz keskus Helsinki

Berlitz Helsinki - kansainvälinen kielikeskus

Tervetuloa Helsingin Berlitziin!

Etsitkö laadukasta kielikoulua? Kansainvälinen tiimimme on valmiina auttamaan kaikessa kielikoulutukseen liittyvässä. Menestyksekkään Berlitz-menetelmän® ja koulutettujen kieltenopettajiemme avulla kaikki voivat oppia uuden kielen tai kehittää kielitaitoaan entisestään.

Berlitz kielikeskus tarjoaa monipuolisia kielikoulutusratkaisuja räätälöidystä yksityisopetuksesta avoimeen ryhmäopetukseen niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Järjestämme myös Total Immersion® -intensiivikursseja sekä virtuaaliopintoja Berlitz Virtual Classroom -virtuaaliluokassa ja CyberTeachers -e-oppimisohjelmassa. Oletko kiinnostunut testaamaan tämänhetkisen kielitaitosi? Voit tehdä sen helposti ja nopeasti online-testillämme!

Kerromme mielellämme lisää kielikoulutuksista puhelimitse, sähköpostitse tai paikan päällä. Kielikoulumme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Mannerheimintiellä Helsingin keskustassa. Tervetuloa käymään ja aloittamaan kieliopinnot!

Kielikoulutusten lisäksi tarjoamme viestintä- ja kulttuurikoulutuksia - lue lisää sivuiltamme ja ota yhteyttä!

 

Löydät koulutustarjontamme myös Koulutus.fi-sivustolta. Siellä voit lukea opiskelijoidemme arviointeja koulutuksistamme tai kirjoittaa oman arviosi.