Study Abroad -ohjelma aikuisille

Tutustu kieleen ja kulttuuriin paikan päällä

Yksi tehokkaimmista tavoista oppia vierasta kieltä on viettää aikaa maassa, jossa kyseistä kieltä puhutaan. Berlitz Study Abroad ®-ohjelmassa päätät itse, haluatko opiskella kieltä puoli- vai kokopäiväisesti ja mille retkille haluat osallistua. Me uskomme, että kielen taustalla oleva kulttuuri on aivan yhtä tärkeä kuin itse kielikin. Niinpä ohjelmassa perehdytään myös paikallisiin perinteisiin ja historiaan, ja saat syvällisemmän käsityksen kohdemaan kulttuurista ja paikallisista asukkaista.

Study Abroad -kurssiemme edut
  • Voit suunnitella oman harjoitusohjelmasi
  • Pätevien syntyperäisten opettajien vetämät kielikurssit Berlitz-kielikeskuksessa
  • Berlitz auttaa matkajärjestelyissä kohteessa
  • Voit valita joko ryhmäopetuksen tai yksityisopetuksen
  • Majoitus isäntäperheessä, hotellissa tai omassa huoneistossa

Ota kaikki irti Study Abroad -kokemuksestasi

Saat itse päättää kurssin pituuden. Berlitz suosittelee 2–4 viikkoa, koska se antaa sinulle riittävästi aikaa paneutua kohdemaan kieleen ja kulttuuriin. Opettajat räätälöivät opetussisällöt juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi. Näin voit olla varma siitä, että ulkomailla vietetty aika on tehokasta oppisen kannalta.

Yksi tehokkaimmista tavoista oppia vierasta kieltä on viettää aikaa maassa, jossa kyseistä kieltä puhutaan. Haluatko lisätietoja ammattilaisille suunnatuista Study Abroad -ohjelmistamme? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä