Berlitz Learning Cycle

Määritä ja saavuta oppimistavoitteesi

Berlitz Learning Cycle on laadunvalvontaprosessi, joka takaa Berlitz Method®-menetelmän johdonmukaisuuden. Arvioimme oppilaiden tarpeet heti alussa ja varmistamme, että oppilaat aloittavat opetuksen oikealta tasolta, saavat palautetta ja neuvontaa ja mukautamme opetuksen oppilaan tyyliin ja oppimistahtiin sopivaksi. Tason suoritettuaan ja kun tavoite on saavutettu, oppilas saa todistuksen suorituksestaan.

Miksi?

Yksi syy tähän on ehdottomasti Berlitz Method® -menetelmä. Se on yksi menestyksekkäimmistä kielten oppimis- ja ymmärtämismenetelmistä. Menetelmä on tunnettu ympäri maailman, ja me olemme siitä erittäin ylpeitä. Emme kuitenkaan lopeta kehitystyötämme tähän, vaan päivitämme ohjelmiamme jatkuvasti ja täydennämme opetusmateriaaleja ja sisältöjä jatkuvasti nykyaikaan sopivaksi.

Räätälöidyn ohjelman suunnitteleminen

  • Tarvekartoitus: Määritämme oppilaidemme tasot, heidän tavoitteensa ja oppimisohjelmalle asetetut odotukset
  • Kurssisuunnitelma: Tarvekartoituksen pohjalta luomme kurssisuunnitelman ja suositukset koulutuksen määrän ja sisällön suhteen

Oppimisen seuranta

  • Oppimisprosessin seuranta: Oppitunteja ja edistymistä koskevat tiedot ovat saatavillasi koko ajan.
  • Kielitasotesti: Jotta jokainen oppilas voi tarkistaa, mitä he ovat oppineet, tarjoamme aina kielitasotestin kurssin lopussa.

Saavuta tavoitteesi varmasti

  • Todistus: Kurssin lopussa tason suorittamisen jälkeen jokainen oppilas saa todistuksen.
  • Tavoitteellinen oppiminen: Oppimisen edistystä arvioidaan ja oppilaita kannustetaan etenemään seuraavalle tasolle.

Berlitz on sitoutunut asiakkaidensa tavoitteiden saavuttamiseen ja menestykseen. Koulutusprosessimme on suunniteltu niin, että pääsevät takuuvarmasti tavoitteisiinsa. Laatustandardiemme ansiosta olemme ainutlaatuinen koulutuspalveluiden tarjoaja.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä