Ainutlaatuinen Berlitz Method® -opetusmenetelmämme

Opi nopeasti ja helposti

Berlitz Method® on luonnollinen tapa oppia uutta kieltä. Jo vuonna 1878 käyttöönotettu intuitiivinen keskusteluun pohjautuva opetusmenetelmä mullisti kieltenopetuksen. Nykyään Berlitz-menetelmästä on tullut kielenopetuksessa standardi ja se on edelleen keskiössä opetustavassamme.

Puhu ja ajattele uudella kielellä

Berlitz Method® -menetelmässä oppitunnin aikana vuoropuhelussa käytetään yksinomaan kohdekieltä. Oppitunneilla syntyperäiset opettajat käyttävät keskusteluun pohjautuvaa opetusmenetelmää, joka perustuu kuuntelemiseen ja puhumiseen. Mukaansatempaava ympäristö kannustaa oppijoita kehittämään suullisen viestinnän taitojaan nopeasti ja tehokkaasti. Jopa aloittelijat voivat muodostaa yksinkertaisia lauseita jo ensimmäisestä oppitunnista lähtien. 

Spontaania puhetta

Opetusmenetelmämme perustuu voimakkaasti puhumiseen. Menetelmän perusajatuksena on, että oppilaat altistetaan kielioppisäännöille puheen ohessa ja kielioppia korjataan aktiivisen puhumisen osana. Oppilaat oppivat uuden kielen samalla tavalla he kuin he oppivat äidinkielensä – luonnollisen helposti.

Varmuutta uudella kielellä puhumiseen

Berlitz Method® -menetelmän keskiössä ovat oppilaan mahdollisimman korkea motivaatio ja aktiivinen osallistuminen opetukseen. Vain puhumalla aktiivisesti oppilaat voivat kommunikoida nopeasti uudella kielellä. Syntyperäiset opettajamme koulutetaan luomaan myönteinen ja mukava oppimisympäristö. Heidän tehtävänään on varmistaa, että oppilaat tuntevat olonsa varmoiksi, ja että luokan ilmapiiri rohkaisee kommunikoimaan.

Berlitz Method® -menetelmän viisi periaatetta:
  • Tavoitteellinen ja elävä opetus, joka keskittyy oppilaan tarpeisiin
  • Oppilaiden aktiivinen osallistuminen
  • Ainoastaan kohdekielen käyttäminen
  • Oppiminen kuuntelemalla ja puhumalla, jota tukee lukeminen ja kirjoittaminen
  • Kielioppi opitaan puheen ohessa

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä