Berlitz työnantajana

Liity maailmanlaajuisen markkinajohtajan tiimiin

Berlitz on enemmän kuin kielikoulu. Yli sadan vuoden kokemuksemme, huippuosaamisemme ja intohimomme motivoivat oppilaitamme menestymään. Jatkuva kehitystyömme takaa, että jokaisella Berlitz-oppitunnilla ympäri maailman käytetään vain parhaita opetusmateriaaleja ja-menetelmiä. Brändimme vahvuuden, tunnettavuuden ja laajan palveluvalikoiman takana on halumme olla alan paras kielipalveluiden tarjoaja. Berlitzillä on globaalisti laaja asiakaskunta, jolla on useita erilaisia kiinnostuksen kohteita.

Berlitz-toimintakulttuuri

Berlitz on arvostettu yritys, josta on tullut johtava globaali toimija kieltenoppimisessa ja -tutkimuksessa. Sekä opiskelijat että työntekijät hyötyvät Berlitzin joustavasta johtamisrakenteesta, joka mahdollistaa tärkeimpään keskittymisen: asiakkaiden menestymiseen. Riippumatta työnkuvastasi Berlitzillä, työtehtäviesi kirjo on taatusti monipuolinen. Työnantajana Berlitz antaa myös työntekijöilleen vapautta ja mahdollisuuden tehdä nopeita päätöksiä, jotka virtaviivaistavat yhtiön tavoitteita.

Liity ammattilaistemme joukkoon

Ammattitaito, yhteistyökyky ja intohimo ovat välttämättömiä ominaisuuksia jokaiselle Berlitzin työntekijälle. Vain työskentelemällä ammattimaisesti ja intohimoisesti yhtiö voi tarjota asiakkailleen heidän odotustensa mukaista palvelua. Monikulttuurisena työnantajana Berlitz pyrkii myös ylläpitämään monikansallista ja nopeatempoista ilmapiiriä, joka tekee Berlitzillä työskentelystä hauskaa ja mielenkiintoista.

Globaalin tiimin tuki

Riippumatta työtehtävistäsi Berlitzillä, saat meiltä aina perusteellisen koulutuksen ja kaiken tarvitsemasi tuen. Saat myös lukuisia mahdollisuuksia ammattitaitosi kehittämiseen. 

Tartu tilaisuuteen – tervetuloa joukkoomme!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä