Blended Learning ja puhelinopetus

Saumaton oppimiskokemus

Blended Learning -ratkaisussa puhelimessa annettava yksityisopetus yhdistyy verkkopohjaiseen CyberTeachers-e-oppimisohjelmaan. Räätälöidyt opetussisällöt antavat työntekijöille kaikki tarvittavat työkalut heidän omien eritystavoitteidensa saavuttamiseksi. Opiskele omaan tahtiin joustavasti verkossa sijainnistasi riippumatta. Kurssi on käytettävissä useilla eri laitteilla omien yksilöllisten tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti. Osallistujat saavat myös opettajalta henkilökohtaista huomiota, mikä pitää heidät motivoituneina ja keskittyneinä.

Blended Learning -ratkaisun ja puhelinopetuksen edut
  • Yksityisen opettajan tarjoamaa puhelinopetusta missä tahansa
  • Rajaton pääsy palkittuun CyberTeachers-e-oppimisohjelmaamme
  • Saumaton sisällöntarjonta kaikilla laitteilla (puhelin, verkko ja mobiili)
  • Joustavin ratkaisu – ohjelma käytettävissä ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa

Molempien vaihtoehtojen parhaimmat puolet

Puhelinopetusta sisältävässä Blended Learning -opetuksessa yhdistyvät kahden innovatiivisimman ratkaisumme ainutlaatuiset edut. Osallistujat harjoittelevat suullisia taitojaan erittäin tehokkailla ja kohdennetuilla puhelinoppitunneilla opettajan johdolla. Tämän lisäksi he voivat hyödyntää rajattomasti CyberTeachers-alustan itseopiskelumateriaalia vahvistaakseen kielioppi-, sanasto- ja luetun ymmärtämistaitojaan. Oppimismateriaali räätälöidään osallistujien yksilöllisten tarpeiden, profiilin ja työhön liittyvien aiheiden mukaiseksi. Näin voidaan varmistaa, että työntekijöiden motivaatio pysyy aina korkealla ja heidän kielitaitonsa kehittyy nopeasti ja tehokkaasti.

Puhelinopetusta yhdistävä Blended Learning -opetus on ihanteellinen ratkaisu kiireisille työntekijöille. Haluatko selvittää, mikä on yrityksellesi sopivin Blended Learning -ratkaisu? Ota yhteyttä!

Saatavana viidelle kohdekielelle:

/res/berlitz-dk/United-Kingdom.png englanti  /res/berlitz-dk/Spain.png espanja /res/berlitz-dk/France.png ranska  /res/berlitz-dk/Germany.png saksa  /res/berlitz-dk/Italy.png italia

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä