CyberTeachers-e-oppimisohjelma

Suunniteltu pitämään motivaatio korkealla

CyberTeachers-e-oppimisohjelma on verkko-ohjelma, jolla parannat työntekijöidesi kielitaitoa mahdollisimman joustavasti. Tilauksen yhteydessä osallistujille tehdään verkossa kielitesti. Tämän jälkeen jokaiselle osallistujalle tehdään henkilökohtainen oppimissuunnitelma, jossa huomioidaan osallistujan yksilöllinen lähtötaso, oppimistavoitteet ja mieltymykset. Osallistujilla on alustalle rajaton käyttöoikeus. He voivat työskennellä päivittäin uuden ja mukaansatempaavan sisällön parissa, joka pitää heidät motivoituneina. Lisäksi se auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa.

e-oppimisen hyödyt
  • e-oppituntien ohjelma on mukautettu kunkin osallistujan työprofiilin ja tavoitteiden mukaisesti
  • Voit käyttää useita eri laitteita, kuten tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia
  • Kattavat seurantavälineet ovat sekä osallistujien että heidän esimiestensä käytettävissä
  • CyberTeachers Live tarjoaa opettajan reaaliaikaisen tuen ympäri vuorokauden sekä mahdollisuuden keskustella opettajan ja muiden käyttäjien kanssa

Monipuoliset oppimisresurssit

CyberTeachers tarjoaa monia oppimista nopeuttavia apuvälineitä*. Osallistujat saavat päivittäin 5 minuutin mittaiset pikatehtävät erilaisista säännöistä, ilmaisuista ja vältettävistä virheistä. Runsaasti harjoituksia sisältävä tietokanta tarjoaa satoja tunteja käytännön harjoituksia kieliopin, sanaston sekä suullisen ja kirjallisen kielitaidon harjoittamiseksi. Itseopiskelun tukena on aina käytettävissä innovatiivisia apuvälineitä, kuten videoita, kirjoitustyökaluja, sanakirjoja, käännösominaisuuksia ja puheentunnistusharjoituksia. Voit käyttää ohjelmaa verkkoselaimella, eikä ohjelmia tarvitsee asentaa erikseen. Työntekijäsi voivat opiskella kieltä missä tahansa – toimistossa tai kotona – ja käyttää kolmannen osapuolen tietokonetta tai mobiililaitetta.

Haluaisitko henkilökohtaisen esittelyn palkitusta e-oppimisalustastamme tai lisätietoja, miten CyberTeachers voi auttaa työntekijöitäsi parantamaan kielitaitoaan? Ota yhteyttä!

Saatavana viidelle kohdekielelle*:

/res/berlitz-dk/United-Kingdom.png englanti  /res/berlitz-dk/Spain.png espanja /res/berlitz-dk/France.png ranska  /res/berlitz-dk/Germany.png saksa  /res/berlitz-dk/Italy.png italia

* Edellä mainitut toiminnot käytettävissä englannin CyberTeachers-ohjelmassa. Tietyt toiminnot eivät ole välttämättä käytettävissä muissa kielissä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä