Kumppanimme maailmalla

Huolella valikoidut yhteistyökumppanimme

Berlitz valitsee huolella kumppanit, joiden kanssa se tekee yhteistyötä. Näin voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua. 

National Geographic

National Geographic on yksi maailman suurimmista voittoa tavoittelemattomista tieteellisistä ja koulutuksellisista organisaatioista. Se on perustettu vuonna 1888.

Berlitz ja National Geographic ovat tehneet yhteistyötä kehittäessään lapsille ja nuorille räätälöidyt Global Adventure- ja Time Zones -kieliohjelmat. Näissä dynaamisissa ohjelmissa keskitytään vahvasti kansainvälisyyteen ja niissä hyödynnetään National Geographicin valokuvia, videoita ja sisältöjä. 

Yhteistyö Harvard Business Publishing -yhtiön kanssa on antanut Berlitzille mahdollisuuden hyödyntää heidän liike-elämän sisältöjä Berlitzin liike-elämään erikoistuneissa kursseissa kielitasoilla 5–8.

CNN

CNN (Cable News Network) oli ensimmäinen televisiokanava, joka tarjosi katsojilleen uutisia ympäri vuorokauden. Se oli myös Yhdysvaltojen ensimmäinen televisiokanava, jonka tarjonta koostui ainoastaan uutislähetyksistä.

Berlitz käyttää CNN-videoita CyberTeachers 9 -e-oppimisohjelmassaan. Ohjelmaan on sisällytetty yli 200 videota, jotka on muunnettu interaktiivisiksi kieliharjoituksiksi.

The Global Competence Aptitude Assessment®

The Global Competence Aptitude Assessment® on työkalu, jonka tarkoituksena on tunnistaa henkilön valmiudet pärjätä kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Berlitzin omistama yhtiö TMS Corp. ja Global Leadership Excellence LLC (GLE) yhdistyivät luodakseen arviointityökalun (GCAA®) täydentääkseen Cultural Navigator™ – alustaa.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä