International Language Camps

Kieltä, kulttuuria ja mukavia aktiviteetteja

Vieraiden kielten oppiminen on avain lastesi menestymiseen elämässä. Berlitzin kansainväliset leirit ovat ihanteellinen tapa antaa nuorille eväitä elämään jo varhain. Leirejä järjestetään ympäri vuoden koulujen lomien aikana ja ne ovat mukava tapa oppia uutta kieltä hauskalla tavalla. Ulkomailla järjestettävillä kansainvälisillä leireillä lapsilla on mahdollisuus tutustua kielen taustalla oleviin kulttuureihin ja parantaa omaa ymmärrystään monikulttuurisesta maailmastamme.

Mikä Berlitzin kansainvälisissä leireissä on erityistä?
  • Monipuolinen yhdistelmä kielenoppimista ja kiinnostavia tehtäviä sekä työpajoja
  • Vieraan kielen kokonaisvaltaista oppimista syntyperäisten opettajien johdolla
  • Mahdollisuus saada ystäviä eri maista ja kulttuureista

Tutustu International Camps -sivuumme, josta saat lisätietoja Euroopan kohteistamme.

Yksi Berlitz Method® -menetelmän päätavoitteista on paneutua täysillä kohdekielen oppimiseen. Leirillä lapsia kannustetaan puhumaan uutta kieltä myös luokan ulkopuolella muiden lasten kanssa. Mielenkiintoiset tehtävät pitävät lapset ja nuoret innostuneina ja he oppivat kommunikoimaan muun ryhmän kanssa. Puhumiseen saatu varmuus säilyy pitkään myös kotiin palaamisen jälkeen.

Räätälöidyt oppitunnit ja syntyperäiset opettajat

Kaikki Berlitzin opettajat ovat syntyperäisiä kielen puhujia. Heillä on tarvittavat taidot ja koulutus, joka pitää lasten motivaatiota yllä koko leirin ajan. Opetus on räätälöity vastaamaan kunkin lapsen erityistarpeisiin. Näin voidaan varmistaa ainutlaatuinen oppimiskokemus ja parhaimmat tulokset leirin loppuun mennessä.

Berlitzin kansainväliset leirit järjestetään kätevästi koulujen lomien aikana – ympäri vuoden. Haluatko lisätietoja leirien ajankohdista ja sijainneista? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä