CyberTeachers – kielenopetusta verkossa

Opiskele verkossa milloin haluat

Berlitz tarjoaa tehokasta kielenopetusta verkossa palkitun CyberTeachers-e-oppimisohjelmamme kautta. Valittavissasi on laaja valikoima verkkokurssimateriaaleja, jotka auttavat sinua oppimaan uutta kieltä, parantamaan kielitaitoasi tai kehittämään kulttuuritietämystäsi. Verkko-oppituntien sisältö valitaan profiilisi mukaan. Näin voidaan varmistaa, että oppimasi asiat ovat arkielämäsi kannalta olennaisia. Saat rajattoman pääsyn oppimisympäristöön ja voit opiskella missä ja milloin tahansa – tarvitset vain Internet-yhteyden.

Verkko-opetuksemme edut
  • Verkko-oppitunnit on mukautettu kunkin osallistujan työprofiilin ja tavoitteiden mukaisesti
  • Rajaton pääsy satoihin itseopiskeluharjoituksiin
  • Voit käyttää useita eri laitteita, kuten tietokonetta, älypuhelinta tai tablettia
  • Kattavien raportointityökalujen ansiosta voit itse seurata edistymistäsi

Verkko-ohjelmamme tarjoaa rajoittamattoman määrän itseopiskelusisältöä tehokkaaseen ja itsenäiseen kieltenopiskeluun. Harjoittele vapaasti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

CyberTeachers-e-oppimisohjelmaan
CyberTeachers-e-oppimisohjelma

Räätälöityä kielenopetusta ympäri vuorokauden. Henkilökohtaista opetusta reaaliajassa ympäri vuorokauden arkisin (ma–pe).

CyberTeachers Live tarjoaa sinulle mahdollisuuden osallistua ryhmäkeskustelutunteihin virtuaaliluokassa ympäri vuorokauden arkisin (ma – pe).

CyberTeachers Live -ohjelmaan

Monipuolinen oppimisympäristö

CyberTeachers tarjoaa monia oppimista nopeuttavia apuvälineitä*. Saat päivittäin 5 minuutin mittaiset pikatehtävät erilaisista säännöistä, ilmaisuista ja vältettävistä virheistä. Runsaasti harjoituksia sisältävä tietokanta tarjoaa osallistujille satoja tunteja käytännön harjoituksia kieliopin, sanaston sekä suullisen ja kirjallisen kielitaidon harjoittamiseksi. Opiskelun tukena on aina käytettävissä innovatiivisia sähköisiä apuvälineitä, kuten videoita, kirjoitustyökaluja, sanakirjoja, käännösominaisuuksia ja puheentunnistusharjoituksia.

CyberTeachers-ohjelmassa voit integroida alustalle suoraan myös henkilökohtaista kurssimateriaalia ja muuttaa ne vuorovaikutteisiksi kieliharjoituksiksi.

Tutustu palkitusta CyberTeachers-ohjelmasta kertovaan verkkoesittelyymme. Haluatko lisätietoja tai rekisteröityä jo tänään? Ota yhteyttä!

 

* Edellä mainitut toiminnot käytettävissä englannin CyberTeachers-ohjelmassa. Tietyt toiminnot eivät ole välttämättä käytettävissä muissa kielissä. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä