Virtuaalinen yksityisopetus

Innovatiivinen ratkaisu kiireisille työntekijöille

Berlitz Virtual Classroom (BVC) on virtuaalinen luokkahuone verkossa (kielikurssi netissä). Se on yrityksille suunnattu verkkokielikurssi, jolla saat tuloksia nopeasti. Maailmanlaajuinen opettajaverkostomme tarjoaa sinulle ammattimaista kielenopetusta verkossa. Valitse haluamasi kieli yli 25 kielen joukosta ja keskustele opettajan johdolla useista monikulttuurisista ja liiketoimintaan liittyvistä aiheista. Opetus tapahtuu tutulla ja taatusti toimivalla Berlitz Method® -menetelmällä ja yksityisopetuksessa käytettävillä materiaaleilla.

Virtuaalisen yksityisopetuksen edut
  • Yksityisopetusta verkossa ilman siirtymistä erilliseen opetuspaikkaan
  • Jokainen istunto voidaan tallentaa ja toistaa uudelleen koska tahansa
  • Ei aikaan tai paikkaan liittyviä rajoituksia
  • Vastaa täysin luokassa annettavaa Berlitz Method® -kieltenopetusta ja suullista viestintää

Berlitz-kielenopetusta missä ja milloin tahansa

Berlitz Virtual Classroom -yksityisopetuksessa olet reaaliaikaisessa vuorovaikutuksessa syntyperäisen opettajan kanssa verkon välityksellä. Voit opiskella samoja sisältöjä kuin missä tahansa Berlitz-kielikeskuksessa. Globaali kielenopetusmuoto tarjoaa lisää joustavuutta, joten se voi sopia paremmin omaan aikatauluusi ja oppimismalliisi. Työntekijöidesi toimialaan ja osastoon liittyvät opetusmateriaalit takaavat, että uudet opitut taidot ovat sovellettavissa yrityksesi toimintaan. Asiakaspalautteen ansiosta Berlitz-opettajat voivat mukauttaa oppituntiensa sisältöä entistäkin parempien oppimistulosten varmistamiseksi. Virtuaalisen opetuksen mukavuuden, yksityisopetuksen mahdollistaman huomion ja Berlitz Method® -menetelmän tehokkuuden ansiosta saavutat taatusti oppimistavoitteesi.

Hyödynnä Berlitzin virtuaalisen luokkahuoneen tarjoamat edut. Innovatiivisella ratkaisullamme onnistut varmasti. Haluatko lisätietoja maailmanlaajuisista etäopetusratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä