Kielikurssit yritysryhmille

Tehokas ryhmätyöskentely takaa korkean motivaation

Yritysryhmille suunnatuilla kursseilla opiskelet kieltä 3–6 hengen ryhmissä. Osallistujat tulevat joko samasta yrityksestä tai samalta osastolta. Räätälöidyt opetusmateriaalit keskittyvät henkilöstön kannalta tärkeisiin kielialueisiin, mikä takaa nopeat oppimistulokset ja tuoton yritykselle. Pätevät syntyperäiset opettajamme huolehtivat siitä, että kurssilla edetään juuri sopivassa tahdissa. Berlitz sopii kurssiaikataulut osallistujien kanssa työn kannalta sopivaan ajankohtaan. Tapaamisia voidaan myös siirtää, kun asiasta sovitaan riittävän ajoissa etukäteen.

Yritysryhmille suunnattujen kielikurssien edut
  • Berlitz Method® -menetelmä takaa nopeat ja tehokkaat oppimistulokset kaikilla kielitasoilla
  • Opetus voidaan pitää joko Berlitz-kielikeskuksessa tai yrityksesi toimitiloissa
  • Joustavat oppituntien peruutusmenettelyt (ilmoitus viimeistään klo 12 mennessä edeltävänä päivänä)
  • Säännöllinen palaute ja raportointi opiskelijoiden edistymisestä

Pysy ajan tasalla työntekijöidesi tuloksista

Voit seurata työntekijöidesi kehitystä ja olla mukana heidän oppimisprosessissaan. Haluamasi tavoitteet ja palaute sisällytetään välittömästi opetussuunnitelmiin. Berlitz-opettajien käyttämät kurssisisällöt liittyvät suoraan toimialaasi ja liiketoimintatavoitteisiisi. Näin työntekijät voivat tehdä työnsä paremmin ja samalla heidän kielitaitonsa ja kulttuuritietämyksensä paranevat. Kattava koulutuksen arviointijärjestelmämme antaa sinulle ajantasaisen kuvan kunkin työntekijän edistymisestä. Jatkuvalla seurannalla voidaan varmistaa paitsi Berlitz-opetuksen avoimuus myös opetukselle asetettujen koulutustavoitteiden saavuttaminen.

Yritysryhmille suunnatun opetuksemme avulla voit parantaa henkilöstösi kielitaitoa tavalla, joka edistää myös yrityksesi tuloksia. Haluatko keskustella joko Berlitz-kielikeskuksessa tai toimitiloissasi järjestettävistä ryhmäopetuskursseistamme? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä