Kieltenopetus Berlitzillä

Etsimme jatkuvasti motivoituneita opettajia

Kieltenopetus Berlitzillä

Etsimme motivoituneita ja innostuneita opettajia, jotka nauttivat kielten ja kulttuurien opettamisesta. Jos teet mielelläsi töitä ihmisten parissa, rakastat kieliä ja kulttuureita ja sinulla on positiivinen asenne, haluaisimme tutustua sinua.

Berlitz – huippuosaamiseen erikoistunut yhtiö

Berlitz on yksi menestyneimmistä globaaleista toimijoista koulutuksen ja jatkokoulutuksen dynaamisilla kasvumarkkinoilla. Yli 500 kielikeskuksellamme olemme yksi johtavista palveluntarjoajista maailmanlaajuisesti.

Voidaksemme tarjota asiakkaillemme korkeatasoista palvelua, opettajamme saavat meiltä jatkuvasti didaktiikka- ja opetusmetodologiakoulutusta. Berlitzissä sinua odottaa avoin ja ystävällinen ilmapiiri, ja olet osa mukavaa kansainvälistä tiimiä.

Hae kieltenopettajaksi Berlitzille

Berlitzin työntekijät ovat aina valmiita auttamaan toisiaan saavuttamaan henkilökohtaisia ja yhtiön tavoitteita. Jos haluat työskennellä monipuolisessa ympäristössä ja samanhenkisten ihmisten parissa, HAE MEILLE TÖIHIN LÄHETTÄMÄLLÄ HAKEMUKSESI. BERLITZILLÄ OPETAT AINA ÄIDINKIELELLÄSI. Yhteishengen, ammattitaidon ja luontaisen uteliaisuuden avulla voimme yhdessä varmistaa, että Berlitzin asiakkaat saavat ainutlaatuisen oppimiskokemuksen.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä