Mimi & Me – englannin opetusta 4–7-vuotiaille lapsille

Eväitä kouluun ja elämään

Lapset oppivat luonnostaan uusia kieliä. 4–7-vuotiaille lapsille suunnatut Berlitzin Starter-, Primary- ja Mimi & Me -englanninohjelmat korostavat tätä kykyä. Jännittävillä, innovatiivisilla ja hauskoilla englannin oppitunneilla lapset oppivat puhumaan englantia ja ovat luonnollisessa vuorovaikutuksessa. Mimi & Me -oppitunneilla hyödynnetään tunnettua Berlitz Method® -menetelmää ja viimeisintä pedagogista tutkimusta. Leikkimielisillä oppitunneilla oppiminen on ennen kaikkea hauskaa ja samalla myös tehokasta. 

Mimi & Me -ohjelman tärkeimmät edut
  • Oppimista leikin kautta jännittävien tarinoiden, pelien, laulujen ja leikkimielisten tehtävien muodossa
  • Pääosassa puhuminen ja myönteinen rohkaiseminen
  • Lisää varmuutta englannin puhumiseen Berlitz Method® -menetelmällä
  • Lasten luonnollisen kieltenoppimisen aktivointi

Lasten oppimisen ymmärtäminen

Kielitaidosta ja kulttuurien ymmärtämisestä on paljon hyötyä nykymaailmassa. Mitä aiemmin perusteet kielenoppimiselle luodaan, sitä paremmat ovat oppimistulokset. Berlitzin Kids + Teens -opettajat on koulutettu erityisesti lapsille annettavaan kielenopetukseen. He käyttävät opetuksessa hauskoja ja luovia tarinoita sekä lauluja ja pelejä. Aktivoimalla lasten mielikuvitusta lapset oppivat puhumaan englantia luonnollisesti. Lapset saavat olla mukana Mimi-hahmon ja hänen Mani-veljensä sekä Peppy- ja Ziggy-ystävien jännittävissä seikkailuissa. Kieltä opitaan hauskalla, merkityksellisellä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Lasten vanhemmat pidetään jatkuvasti ajan tasalla lapsen oppimisesta, ja nopea kehitys yllättää taatusti heidätkin.

Mimi & Me -ohjelma koostuu kahdesta kurssista:

  • Kaksitasoisesta Starter-kurssista, joka on suunnattu 4–5-vuotiaille lapsille
  • Nelitasoisesta Primary-kurssista, joka on suunnattu 6–7-vuotiaille lapsille

 

Lasten opetusmateriaaleihin kuuluu värikäs kuvakirja, harjoituskirja ja lauluja sisältävän CD-levy. 

The Mimi & Me – ohjelma on elämys lapsille sekä heidän vanhemmilleen. Ota yhteyttä Berlitz- keskukseemme ja anna lapsellesi mahdollisuus, joka kantaa läpi elämän.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä