BERLITZ GLOBAL ADVENTURE – ENGLANTIA 8–11-VUOTIAILLE LAPSILLE

Tutki mitä maailmalla on tarjottavana

Berlitzin Global Adventure -englanninohjelma on suunnattu 8–11-vuotiaille lapsille. Ohjelman kekseliäässä ympäristössä lapsia rohkaistaan tutkimaan ympärillä olevaa maailmaa. Käytännön kokemusten kautta lapsesi saa kansainvälisessä kanssakäymisessä tarvittavia taitoja. Yhteistyössä National Geographicin kanssa kehitetyt ja ikään sopivat sisällöt varmistavat, että Berlitz Global Adventure laajentaa lapsen näkökulmaa ja opettaa hänelle arvokkaita viestintätaitoja. Lapsia rohkaistaan ja motivoidaan kielenoppimiseen ja samalla kehitetään heidän kykyään puhua englantia. Värikäs ja mielekäs opetussisältö näyttää maailmasta aivan uusia puolia.

Berlitz Global Adventure -ohjelman edut
  • Ikään sopiva ohjelma, joka on suunniteltu 8–11-vuotiaille lapsille
  • Pätevät ja syntyperäiset opettajat ovat erikoistuneet lasten opettamiseen
  • Lapsia kannustetaan puhumaan suurin osa oppitunneista
  • Itseopiskelua tuetaan oppikirjan, harjoituskirjan, CD-levyn ja multimediatoimintojen kautta

Jatkuvaa kehitystä ja pitkän aikavälin menestystä

Tunnettu Berlitz Method ® -opetusmenetelmä saa lapset paneutumaan kohdekielen oppimiseen kokonaisvaltaisesti. Tämä takaa nopeat ja kestävät oppimistulokset lähtötasosta riippumatta. Opetuksessa hyödynnetään oppikirja-, CD-ja multimediamateriaaleja, jotka auttavat vahvistamaan oppitunneilla ja niiden ulkopuolella opittuja asioita. Lapset pääsevät tutustumaan Berlitz Global Adventure -yhteisöön. Tämä on verkko-oppimisalusta, jossa lapset voivat laajentaa näkövinkkeliään ja samalla tutustua muihin seikkailijoihin eri puolilta maapalloa. Tämä auttaa heitä ymmärtämään kansainvälisen yhteistyön ja vuoropuhelun tärkeyden. Samalla he saavat uusia ystäviä ja parantavat jatkuvasti englannin kielen taitojaan.

Haluatko lisätietoja 8–11-vuotiaille suunnatusta jännittävästä Global Adventure -ohjelmasta ja antaa lapsellesi eväitä kansainvälisyyteen? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä