BERLITZ KIELIKOULUSI HELSINGISSÄ

Tervetuloa Berlitz Kielikouluumme Helsinkiin

Kaupunki

Suomen pääkaupunki Helsinki on elävä merenrantakaupunki saarineen ja puistoineen. Kaupungin rento ja samalla aktiivinen syke tarjoaa tekemistä  ja kokemista sekä lukemattomia ravintoloita moneen makuun. Kielikoulumme sijaitsee aivan keskustassa erinomaisten liikenneyhteyksien päässä.Tarjoamme opetusta mm. suomen, ruotsin, englannin, venäjän, saksa, norjan, espanjan, italian, kiinan ja muilla kielillä. Kursseja on vasta-alkajista edistyneisiin sekä erikoiskursseja ja meillä voit myös testata kielitaitosi ilmaisella kielitasotestillä.

Kielikoulusi

Berlitz Helsinki sijaitsee aivan ydinkeskustassa Runeberginkatu. Kouluumme on helppo tulla kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Paras tapa tietysti on tulla pyörällä tai kävellen mikäli olet lähietäisyydellä.

Meillä on kansainvälinen ilmapiiri ja ammatitaitoinen, kansainvälinen tiimimme sekä käyttämämme  Berlitz Method® takaa että viihdyt kanssamme. Me tarjoamme kattavan valikoiman kieli- ja kulttuurikoulutusta.

Mitä voit tehdä kielikoulumme läheisyydessä?

  • Kivenheiton päässä kielikoulultamme on yksi Helsingin pääostoskaduista, Aleksanterinkatu ja myös maankuulu Stockmannin tavaratalo, vuosimallia 1862. ’Stokkan Kello’ on yksi suosituimmista kohtaamispaikoista Helsingissä.
  • Kun kävelet Aleksanterikatua eteenpäin, saavut Senaatintorille, josta löytyy upea Tuomiokirkko.
  • Suuntaa kohti Eteläsatamaa ja vastaan tulee Kauppatori, joka kuhisee elämää varsinkin kesäisin lukuisine kojuineen, myyjineen ja veneineen. Kauppatorin vierestä löytyy Allas Sea Pool ravintoloineen ja terasseineen, jonka ulkoilmamerivesialtaissa voit uida ympäri vuoden.
  • Koulun läheisyydessä on lukuisia viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita, joissa voit kahvitella, lounastaa, istua iltaa ja viihtyä.

Helsinki on yksi Skandinavian Top- matkakohteista ja annamme mielellämme opiskelijoillemme vinkkejä ja ideoita mitä voit täällä kokea.

Tule käymään, lähetä sähköpostia tai soita meille. Tapaamisiin!

RYHMÄOPETUS

Berlitzin ryhmäopetus tarjoaa miellyttävän tavan oppia; uppoudut uuteen kohdekieleen ja opit puhumaan keskustelun kautta.

Lisätietoja ryhmäopetuksestamme ›
YKSITYISOPETUS

Face-to-Face -yksityisopetus yhdistää Berlitz –Metodin hyödyt ja henkilökohtaisen opettajan tuomat edut.

Lisätietoja yksityisopetuksestamme ›
YRITYKSILLE

Berlitz –opetus on suunniteltu parantamaan yrityksesi työntekijöiden liike-elämän kommunikointitaitoja.  

Lisätietoja yrityskoulutuksistamme ›

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä