Opi englantia pätevän ja motivoituneen Berlitz-opettajan johdolla

Viimeisen sadan vuoden aikana englannista on tullut yksi globaalin kanssakäymisen pääkielistä. Päätös opiskella englantia voi siis auttaa sinua etenemään urallasi ja saavuttamaan henkilökohtaiset tavoitteesi. Berlitz on jo yli sadan vuoden ajan auttanut ammattilaisia ympäri maailman oppimaan uusia taitoja ja kehittämään kielitaitoaan. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja ja materiaaleja, joiden avulla opit englantia nopeasti ja tehokkaasti.

Juuri sinulle suunniteltu englannin kielikurssi

Berlitz tarjoaa ratkaisun monenlaisiin kielten oppimistarpeisiin, ja saat aina erityisvaatimuksiasi vastaavaa opetusta. Opi englantia tehokkaasti joko yksityis- tai pienryhmäopetuksessa. Opetuksessa hyödynnetään tunnettua Berlitz Method® -menetelmää, jonka avulla voit paneutua kohdekieleen kokonaisvaltaisesti. Kokonaisvaltaisen paneutumisen ansiosta opit englantia nopeasti ja luonnollisesti. Itse kielen lisäksi opit myös kieleen liittyvästä kulttuurista. Räätälöidyt opetussisällöt takaavat, että opit niin ammattisi kuin henkilökohtaisen elämäsi kannalta merkityksellisiä asioita. Tämä auttaa sinua sekä liike-elämässä että matkustamisessa englanninkieliseen maahan tai mihin tahansa muuhun maahan, jossa liike-elämän kielenä käytetään englantia – siis lähestulkoon kaikkialla.

ENGLANNIN OPETUS BERLITZILLÄ

Englannin kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus
  • Ryhmäopetus
  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)
  • CyberTeachers-e-oppimisohjelma
  • Puhelinopetus

Oletko jatkuvasti liikkeellä ja englannin kielen lähiopetukseen osallistuminen on hankalaa? Valitse silloin virtuaalinen luokkahuoneemme. Voit osallistua valintasi mukaan joko yksityis- tai ryhmäopetukseen. Kirjaudu vain verkossa ja osallistu virtuaaliseen luokkahuoneopetukseemme syntyperäisen opettajamme johdolla. Halutessasi voit valita myös puhelinopetuksen ja oppia englantia syntyperäisen opettajan johdolla missä päin maailmaa ja milloin tahansa. Virtuaalisen luokkahuoneen tavoin tämä vaihtoehto sopii niille, jotka haluavat oppia englantia ollessaan työ- tai vapaa-ajan matkoillaan. CyberTeachers-e-oppimisohjelmamme tarjoaa sinulle räätälöityjä oppitunteja ja materiaaleja, jotka ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Voit oppia englantia missä ja milloin haluat. E-oppimisohjelmaa voidaan käyttää itsenäisesti tai yksityisopetuksen yhteydessä. Kumman tahansa vaihtoehdon valitsetkin, Berlitz tarjoaa sinulle laajan valikoiman tapoja edetä urallasi ja saavuttaa omat tavoitteesi: oppia puhumaan englantia.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä