Opi espanjaa (espanjan kielikurssit)

Espanja on ollut jo pitkään tärkeä kieli. Sitä puhuu äidinkielenään 400 miljoonaa ihmistä 31 maassa ympäri maailman. Espanjan kielen taidosta on paljon hyötyä niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisen elämänkin kannalta, sillä monet yritykset toimivat Espanjassa ja Latinalaisessa Amerikassa ja tarvitsevat paikallista kieltä puhuvia työntekijöitä. Berlitz tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja, joiden avulla opit espanjaa nopeasti ja tehokkaasti.

Lisää varmuutta kokonaisvaltaisella paneutumisella

Berlitz tarjoaa kahdenlaista opetusta: ryhmäopetusta, jossa on pieni osallistujamäärä ja yksityisopetusta, jossa opit kieltä opettajan johdolla. Molemmissa vaihtoehdoissa opetus perustuu kokonaisvaltaiseen kohdekieleen paneutumiseen, ja saat nopeasti varmuutta puhua espanjaa. Lisäksi ymmärrät useiden espanjaa puhuvien maiden kulttuuria. Voit osallistua opetukseen paikallisessa Berlitz-kielikeskuksessa, pyytää opettajaamme tulemaan työpaikallesi tai valita jonkin virtuaalisista oppimisratkaisuistamme.

ESPANJAN OPETUS BERLITZILLÄ

Espanjan kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus
  • Ryhmäopetus (riippuen saatavuudesta kielikeskuksessa)
  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)
  • CyberTeachers-e-oppimisohjelma
  • Puhelinopetus

 

Jos matkustat paljon, lähiopetukseen osallistuminen voi olla hankalaa. Berlitzin virtuaalisessa luokkahuoneessa osallistut opetukseen mistä päin maailmaa tahansa. Osallistuaksesi tarvitset vain Internet-yhteyden ja kuulokemikrofonin. Kirjaudu vain sisään ja opi espanjaa virtuaalisesti pätevän syntyperäisen opettajan johdolla. Aivan kuten yksityisopetuksessammekin, myös virtuaalinen opetussisältö valitaan ammatillisten ja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella. Näin voimme varmistaa, että voit käyttää oppimaasi espanjaa päivittäisessä työelämässäsi. Voit jälleen valita joko yksityis- tai ryhmäopetusvaihtoehdon.

Voit valita myös palkitun CyberTeachers-e-oppimisohjelmamme, joka sisältää laajan valikoiman juuri sinulle valittuja oppitunteja. Voit käyttää ohjelmaa milloin tahansa, joten voit opiskella espanjaa missä ja milloin haluat Voit käyttää CyberTeachers-e-oppimisohjelmaa joko itsenäisesti tai yhdistää sen johonkin opettajan johdolla käytävistä opetusvaihtoehdoistamme. Kummassakin tapauksessa räätälöidyn sisällön ja aikataulun joustavuuden ansiosta saat nopeasti varmuutta ja alat puhua espanjaa jo lyhyen ajan kuluttua. 

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä