Opi ruotsia Berlitzillä

Ruotsi on suomen toinen virallinen kieli ja sitä puhuu äidinkielenään noin 5 % koko väestöstä. Ruotsi on myös tärkeä liike-elämän kieli Suomessa sekä Suomen kouluissa edelleen yksi perusopetuskielistä. Me Berlitzillä tarjoamme laajan kurssitarjonnan ruotsin kielessä, jotta sinä voit oppia ruotsia tehokkaasti ja nopeasti.

 

Juuri sinulle suunniteltu ruotsin kielikurssi

Berlitz tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin kielten oppimistarpeisiin, ja saat aina erityisvaatimuksiasi vastaavaa opetusta. Opi ruotsia tehokkaasti joko yksityis- tai pienryhmäopetuksessa. Opetuksessa hyödynnetään tunnettua Berlitz Method® -menetelmää, jonka avulla voit paneutua kohdekieleen kokonaisvaltaisesti. Kokonaisvaltaisen paneutumisen ansiosta opit ruotsia nopeasti ja luonnollisesti. Itse kielen lisäksi opit myös siihen liittyvästä kulttuurista. Räätälöidyt opetussisällöt takaavat, että opit niin ammattisi kuin henkilökohtaisen elämäsi kannalta merkityksellisiä asioita.

RUOTSIN OPETUS BERLITZILLÄ

Ruotsin kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus
  • Ryhmäopetus
  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)
  • Puhelinopetus

Oletko jatkuvasti liikkeellä ja sinun on vaikea osallistua ruotsin lähiopetukseen? Valitse silloin virtuaalinen luokkahuoneemme. Voit osallistua valintasi mukaan joko yksityis- tai ryhmäopetukseen. Kirjaudu vain verkossa ja osallistu virtuaaliseen luokkahuoneopetukseemme syntyperäisen opettajamme johdolla. Halutessasi voit valita myös puhelinopetuksen ja oppia ruotsia syntyperäisen opettajan johdolla missä päin maailmaa ja milloin tahansa.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä