Opi saksaa helposti (saksan kielikurssit) Berlitzillä

Liike-elämässä ympäri maailman tehdään yhteistyötä yritysten kanssa, jotka sijaitsevat saksankielisissä maissa. Näin ollen saksan kielen taito parantaa liike-elämän toimintaedellytyksiä yrityksissä, jotka tekevät yhteistyötä Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä sijaitsevien organisaatioiden kanssa. Olitpa aloittelija tai halusitpa parantaa nykyistä kielitaitoasi, Berlitz tarjoaa laajan valikoiman kursseja ja palveluja, joiden avulla saat lisää varmuutta puhua saksaa.

Opi saksaa nopeasti ja tehokkaasti

Saksan oppiminen Berlitzillä on palkitsevaa — opit kieltä syntyperäisen opettajan johdolla nopeasti ja luonnollisesti. Voit valita yksityisopetuksen tai osallistua ryhmäopetukseen, joka on suunniteltu pienelle osallistujamäärälle tehokkaan henkilökohtaisen opetuksen varmistamiseksi. Molemmissa vaihtoehdoissa opetus tapahtuu Berlitz Method® -menetelmällä, jossa kohdekielen oppimiseen paneudutaan kokonaisvaltaisesti. Menetelmässä keskitytään puhumiseen, ja saat lyhyessä ajassa lisää varmuutta puhua saksaa. Lisäksi opetuksen sisältö on valittu ammatillisten ja henkilökohtaisten mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Näin voit soveltaa oppitunneilla oppimiasi asioita välittömästi päivittäiseen työelämääsi.

SAKSAN OPETUS BERLITZILLÄ

Saksan kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus
  • Ryhmäopetus (riippuen saatavuudesta kielikeskuksessa)
  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)
  • CyberTeachers-e-oppimisohjelma

 

Mikäli matkustat paljon, se voi olla esteenä lähiopetukseen osallistumiselle. Berlitzin virtuaalisen luokkahuoneen avulla voit integroida saksan opetuksen aikatauluusi saumattomasti. Osallistu virtuaaliseen saksan yksityis- tai ryhmäopetukseen mistä tahansa – tarvitset vain Internet-yhteyden. Kirjaudu vain sisään ja opi saksaa syntyperäisen opettajan johdolla mukavasti missä ikinä oletkin.

Berlitzillä on myös toinen oppimiseen tarkoitettu verkkoympäristö – CyberTeachers-e-oppimisohjelma. Runsaasti oppitunteja ja materiaaleja sisältävä ohjelma auttaa sinua kielenoppimisessasi. Opetus on myös räätälöity vastaamaan erityisvaatimuksiisi, jotta saat Berlitz-oppimiskokemuksestasi kaiken hyödyn irti. Voit käyttää ohjelmaa joko ainoana oppimisresurssinasi tai yhdistää sen yksityis- tai virtuaaliopetukseen. Ympärivuorokautisen käytettävyyden ansiosta voit oppia saksaa silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Virtuaalisen oppimisen joustavuus takaa, että opit saksaa nopeasti ja tehokkaasti.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä