Opi suomea pätevien ja motivoituneiden Berlitz-opettajien johdolla

Berlitz on jo yli sadan vuoden ajan auttanut ammattilaisia ympäri maailman oppimaan uusia taitoja ja kehittämään kielitaitoaan. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja ja materiaaleja, joiden avulla opit suomea nopeasti ja tehokkaasti.

Juuri sinulle suunniteltu suomen kielikurssi

Berlitz tarjoaa ratkaisun monenlaisiin kielten oppimistarpeisiin, ja saat aina erityisvaatimuksiasi vastaavaa opetusta. Opi suomea tehokkaasti joko yksityis- tai pienryhmäopetuksessa. Opetuksessa hyödynnetään tunnettua Berlitz Method® -menetelmää, jonka avulla voit paneutua kohdekieleen kokonaisvaltaisesti. Kokonaisvaltaisen paneutumisen ansiosta opit suomea nopeasti ja luonnollisesti. Itse kielen lisäksi opit myös siihen liittyvästä kulttuurista. Räätälöidyt opetussisällöt takaavat, että opit niin ammattisi kuin henkilökohtaisen elämäsi kannalta merkityksellisiä asioita.

SUOMEN OPETUS BERLITZILLÄ

Suomen kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus
  • Ryhmäopetus
  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)
  • CyberTeachers-e-oppimisohjelma
  • Puhelinopetus

Oletko jatkuvasti liikkeellä ja sinun on vaikea osallistua suomen lähiopetukseen? Valitse silloin virtuaalinen luokkahuoneemme. Voit osallistua valintasi mukaan joko yksityis- tai ryhmäopetukseen. Kirjaudu vain verkossa ja osallistu virtuaaliseen luokkahuoneopetukseemme syntyperäisen opettajamme johdolla. Halutessasi voit valita myös puhelinopetuksen ja oppia suomea syntyperäisen opettajan johdolla missä päin maailmaa ja milloin tahansa. 

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä