Opi venäjää nopeasti ja tehokkaasti

Venäjää puhuu äidinkielenään n. 162 miljoonaa ihmistä, joista Venäjällä asuu 137 miljoonaa. Tilastokeskuksen mukaan, nykyään Suomessa yli 77 tuhatta ihmistä pitää venäjän kieltä äidinkielenään, mikä on n. 1,5% väkiluvusta. Liike-elämässä venäjän kieltä tarvitaan myös kauppasuhteiden luomiseksi. 

Venäjän oppiminen Berlitzillä on palkitsevaa — opit kieltä syntyperäisen opettajan johdolla nopeasti ja luonnollisesti. Voit valita yksityisopetuksen tai osallistua ryhmäopetukseen, joka on suunniteltu pienelle osallistujamäärälle tehokkaan henkilökohtaisen opetuksen varmistamiseksi. Molemmissa vaihtoehdoissa opetus tapahtuu Berlitz Method® -menetelmällä, jossa kohdekielen oppimiseen paneudutaan kokonaisvaltaisesti. Menetelmässä keskitytään puhumiseen, ja saat lyhyessä ajassa lisää varmuutta puhua saksaa. Lisäksi opetuksen sisältö on valittu ammatillisten ja henkilökohtaisten mielenkiinnon kohteidesi perusteella. Näin voit soveltaa oppitunneilla oppimiasi asioita välittömästi päivittäiseen työelämääsi.

VENÄJÄN OPETUS BERLITZILLÄ

Venäjän kielen opetusvaihtoehtomme:

  • Yksityisopetus

  • Ryhmäopetus

  • Virtuaalinen luokkahuone (saatavilla yksityis- ja ryhmäopetusvaihtoehtoja)

  • Puhelinopetus

Oletko jatkuvasti liikkeellä ja sinun on vaikea osallistua venäjän lähiopetukseen? Valitse silloin virtuaalinen luokkahuoneemme. Voit osallistua valintasi mukaan joko yksityis- tai ryhmäopetukseen. Kirjaudu vain verkossa ja osallistu virtuaaliseen luokkahuoneopetukseemme syntyperäisen opettajamme johdolla. Halutessasi voit valita myös puhelinopetuksen ja oppia venäjää syntyperäisen opettajan johdolla missä päin maailmaa ja milloin tahansa.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä