Semi-Private-pariopetus

Menetelmä, joka rohkaisee puhumaan

Semi-Private-pariopetuksessamme yhdistyvät yksityis- ja ryhmäopetuksen parhaat puolet. Kieltä opiskellaan syntyperäisen opettajan johdolla 2–3 hengen pienryhmässä. Osallistujat saavat opettajalta enemmän henkilökohtaista huomiota, ja myös hinta on edullisempi yrityksellesi. Työntekijäsi saavat puhua uutta kieltä aktiivisesti suurimman osan oppitunnista. Tehokas Berlitz Method® -menetelmä, pätevät opettajamme ja miellyttävä oppimisympäristö takaavat, ettei puhumista tarvitse jännittää, ja osallistujien kommunikointitaidot kehittyvät nopeasti ja tehokkaasti.

Semi-Private-pariopetuksen edut
  • 2–3 hengen pienryhmien ansiosta saat enemmän henkilökohtaista huomiota
  • Berlitz Method® -menetelmän ansiosta paneudut kieleen ja saat varmuutta
  • Tehokas ja edullinen yhdistelmä yksityis- ja ryhmäopetusta
  • Opetusmateriaalit keskittyvät ryhmän profiiliin ja yrityksen tavoitteisiin

Liiketoimintaasi sopiva koulutusratkaisu

Semi-Private-pariopetuksen keskeisenä tavoitteena on antaa osallistujille varmuutta puhua ja käyttää kieltä ammatillisissa yhteyksissä. Berlitz-oppimateriaalit valitaan pienryhmän vahvuuksien ja erityistavoitteiden mukaisesti. Oppitunneilla keskustellaan merkityksellisistä aiheista ja opitaan päivittäisessä elämässä käytettävää sanastoa. Berlitz Method® -menetelmän ansiosta työntekijät huomaavat nopeasti kehityksen omassa kielitaidossaan. He voivat paneutua uuteen kieleen, oppia sanastoa ja kielioppia intuitiivisesti sekä lisätä monikulttuurillista tietämystään.

Semi-Private-pariopetus tarjoaa työntekijöillesi erittäin tehokkaan ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen. Haluatko lisätietoja yksityis- ja ryhmäopetusratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä