Semi-Private-pariopetus

Pienryhmät takaavat nopean oppimisen

Semi-Private-pariopetus on yhdistelmä yksityis- ja ryhmäopetusta. Saat enemmän henkilökohtaista huomiota opettajalta kuin suuremmissa ryhmissä – edulliseen hintaan. Opi uutta kieltä tehokkaasti 2–3 hengen ryhmässä. Uusien sanojen ja kieliopin lisäksi opit myös ymmärtämään uutta kulttuuria. Suurimman osan oppitunnista oppilaat keskustelevat ennalta määritetyistä aihepiireistä. Opettaja varmistaa, että opetuksen sisältö on mukautettu sinun ja ryhmäsi tavoitteisiin.

Semi-Private-pariopetuksen edut
  • 2–3 hengen pienryhmien ansiosta saat opettajalta enemmän henkilökohtaista huomiota
  • Berlitz Method®  -menetelmällä saat lisää varmuutta puhumiseen
  • Tehokas ja edullinen yhdistelmä yksityis- ja ryhmäopetusta
  • Opetusmateriaaleissa on otettu huomioon pienryhmän tavoitteet

Tavoitteisiisi mukautettu kurssisisältö

Vahvuuksiesi mukaan valitut oppimismateriaalit tekevät kursseista mielenkiintoisia, ja saat puhua oppitunneilla sinua kiinnostavista aiheista. Samalla opit koko ajan uutta. Koska voit hyödyntää oppimaasi sanastoa päivittäisessä elämässäsi, voit paneutua täysillä uuteen kieleen ja kulttuuriin. Voit unohtaa jännityksesi, sillä saat nopeasti lisää varmuutta kommunikoida uudella kielellä. Samalla opit uutta eri kulttuureista. Saamasi jatkuvan palautteen ansiosta puhut paremmin ja sujuvammin – huomaat eron itsekin.

Jos haluat oppia uutta kieltä hyvin pienessä ryhmässä, Semi-Private-pariopetus voi sopia juuri sinulle. Haluatko lisätietoja tai varata kielen Semi-Private-pariopetusta? Ota yhteyttä!

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä