Puhelinopetus

Innovatiivinen ratkaisu kiireisille työntekijöille

Kielenopetukseen osallistuminen voi olla vaikeaa silloin, kun olet paljon liikkeellä. Berlitzin ratkaisu haasteeseen on puhelinopetus. Tässä vaihtoehdossa työntekijäsi saavat yksityisopetusta pätevältä Berlitz-opettajalta. Joustavan ratkaisun ansiosta he voivat oppia uutta kieltä myös ollessaan matkoilla. Eri puolilla maapalloa sijaitsevat 650 opettajaamme ovat käytettävissäsi kaikilla aikavyöhykkeillä, joten voit osallistua opetukseen mistä tahansa ja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Verkkoympäristössä käytät juuri sinulle räätälöityä oppimateriaalia sekä varaat ja peruutat helposti oppitunteja.

Puhelinopetuksen edut
  • Voit osallistua opetukseen mihin vuorokauden aikaan tahansa ja mistä päin maailmaa tahansa
  • Joustava peruutuskäytäntö: peruutus vain 6 tuntia ennen oppitunnin alkua
  • Pätevät syntyperäiset opettajat tarjoavat nopeaa ja tehokasta kielenopetusta
  • Osallistujien työprofiiliin ja toimialaan räätälöidyt oppimateriaalit 

Yksilöllistä opetusta

Osallistuessasi opetukseen saat käyttöoikeuden verkkoalustalle, jossa voit hallita kurssejasi helposti ja tehokkaasti. Päätä vapaasti oppituntiesi ajankohta. Ohjelma ehdottaa välittömästi vaihtoehtoja, jotka vastaavat paremmin valintojasi. Opettajat noudattavat hyvin jäsenneltyä opetusohjelmaa, joka on määritelty osallistujan tason ja tavoitteiden mukaisesti. Opettajat ovat erittäin joustavia ja mukauttavat tarvittaessa oppituntejaan. Oppitunnilla voidaan esimerkiksi käsitellä osallistujan pyynnöstä hänen omia kiireellisiä asiakirjojaan.

Puhelinopetus tarjoaa joustavuutta oppituntien ajan, paikan ja sisällön määrittämiseen. Opi uutta kieltä omassa tahdissasi ja motivoidu nopeasta kehityksestäsi. Haluatko lisätietoja etäopetusratkaisuistamme? Ota yhteyttä!

Saatavana viidelle kohdekielelle:

/res/berlitz-dk/United-Kingdom.png englanti  /res/berlitz-dk/Spain.png espanja  /res/berlitz-dk/France.png ranska  /res/berlitz-dk/Germany.png saksa  /res/berlitz-dk/Italy.png italia

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä