Puhelinopetus

Uuden kielen oppiminen ei ole koskaan ollut helpompaa

Puhelinopetuksemme ansiosta voit saada yksityisopetusta missä tahansa oletkin. Varaa vain oppitunti, kerro meille sijaintisi ja vastaa puhelimeen – siinä kaikki. Opetusmuoto sopii erityisesti kiireisille ammattilaisille. Verkkoalustallamme voit varata aikatauluusi parhaiten sopivat oppitunnit tai peruuttaa niitä helposti. Kielen opiskelu syntyperäisen Berlitz-opettajan johdolla ennalta määritettyjen tavoitteiden mukaisesti takaa, että huomaat kehityksesi välittömästi.

Puhelinopetuksen edut
  • Helppo kurssihallinnointi innovatiivisen verkkoympäristön kautta
  • Käytettävissäsi on jopa 650 pätevää syntyperäistä opettajaa eri puolilta maapalloa
  • Ohjelma käytettävissä ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa
  • Mahdollisuus opiskella omaa henkilökohtaista materiaalia oppitunnin aikana

Joustavin ratkaisu, joka on suunniteltu juuri sinulle

Berlitz suunnittelee opetusmateriaaleja henkilökohtaisten ja ammatillisten tavoitteidesi mukaisesti. Opetuksessa käytetään oman toimialasi ja tavoitteidesi kannalta merkityksellistä sisältöä. Taatusti toimivan opetusmenetelmämme ansiosta voit paneutua kohdekieleen kokonaisvaltaisesti jokaisella oppitunnilla ja saat varmuutta puhua kieltä tosielämän tilanteissa. Puhelinopetuksen päätavoite on pitää motivaatiotasosi korkealla opettajan osallistavalla ohjauksella sekä relevantin sisällön avulla ja helppokäyttöisyydellä. Opit nopeasti puhumaan kohdekielellä. Opetusmenetelmä takaa nopeita tuloksia lähtötasostasi riippumatta.

Puhelinopetuksessa valitset joustavasti oppituntien ajan, paikan ja sisällön. Opit omassa tahdissasi ja motivoidut nopeasta kehityksestäsi. Haluatko lisätietoja tai varata puhelinopetusta? Ota yhteyttä!

Saatavana viidelle kohdekielelle:

/res/berlitz-dk/United-Kingdom.png englanti  /res/berlitz-dk/Germany.png saksa  /res/berlitz-dk/Spain.png espanja  /res/berlitz-dk/France.png ranska  /res/berlitz-dk/Italy.png italia  

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä