Tavoitteellista yksityisopetusta

Opiskele kieltä kuten haluat

Opi haluamasi kieli joustavasti, tehokkaasti ja varmasti.

Saat luettelon kieltenopetustarjonnastamme napsauttamalla tästä.

Haluatko oppia uuden kielen nopeasti tai kehittää kielitaitoasi entisestään kiireisestä aikataulustasi huolimatta? Haluaisitko juuri sinun tarpeisiisi räätälöityä opetusta? Silloin Berlitzin yksityisopetus on juuri oikea valinta.

Voit joustavasti sopia itsellesi parhaiten sopivat oppituntien lukumäärät, aikataulut ja kurssin kokonaiskeston.

Yksityisopetukseen

Nopeaa kehitystä lyhyessä ajassa. Total Immersion ® on intensiivinen kielikurssi yksityisille. Se on tehokkain tapa oppia uusi kieli nopeasti.

Total Immersion® -opetukseen

Berlitz Virtual Classroom on virtuaalinen luokkahuone verkossa (yksityinen kielikurssi netissä). Opiskele kieltä verkossa opettajan johdolla missä ja milloin tahansa.

Virtuaaliseen luokkahuoneeseen (BVC)

Suorin reittisi kohdekielen oppimiseen

Yksityisopetuksessa voit määritellä itse opetuksen sisällön yhdessä opettajiemme kanssa. Valitse laajasta valikoimastamme arki- ja liike-elämään liittyviä aiheita. Saat meiltä kieltenopetusta kokousten, esitelmien ja neuvotteluiden pitämiseen sekä sähköpostien kirjoittamiseen ja liike-elämän kirjeenvaihtoon. Opit myös yrityskohtaista terminologiaa sekä paljon muuta. Voit hyödyntää uusia taitojasi välittömästi työelämässäsi.

Voit varata yksityisopetusta kaikilla kielitasoilla englannissa, saksassa, ranskassa, espanjassa, italiassa ja yli 30 muussa kielessä. Opetusmateriaalia valitessamme huomioimme erityisvaatimuksesi. Pyynnöstä tarjoamme Berlitz-kielikeskuksen vakiopaketin lisäksi myös täydentäviä lisämateriaaleja.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä