Berlitz – globaali koulutusyhtiö

Menestyksesi on meille sydämen asia

Berlitz on maailman johtava kieli- ja kulttuurikoulutuspalveluiden tarjoaja, jolla on toimintaa yli 70 maassa. Yli sadan vuoden kokemus globaalisti ja kattava palvelutarjontamme antaa eväät kansainvälisille asiakkaillemme puhua samaa kieltä liikekumppaneidensa kanssa ja ymmärtää heidän kulttuuriaan.

Varmuutta puhumiseen jo vuodesta 1878 lähtien

Kun Maximilian D. Berlitz esitteli Yhdysvalloissa vallankumouksellisen Berlitz Method® -menetelmänsä, hän muutti pysyvästi tapaa, jolla kieliä opetetaan. Syntyperäisten opettajien innostavaan opetukseen ja suulliseen viestintään perustuva Berlitz Method® -menetelmä nopeuttaa kielen oppimisprosessia ja luo perustan tehokkaalle viestimiselle: puhujan varmuudelle puhua vierasta kieltä.

Innovatiivisten ratkaisujen tarjoaja

Haluamme jatkuvasti kehittää kielikoulutuspalveluita globaalisti. Ohjelmiemme avulla yritykset ja yksityishenkilöt voivat kasvattaa kulttuurista osaamistaan seuraavalle tasolle. Berlitz oli ensimmäinen kansainvälinen koulutusyhtiö, joka tarjoaa opetuksessaan useita monipuolisia verkkoympäristöjä. 

Kaikki palvelut samasta paikasta

Berlitz tarjoaa koulutusta lukuisilla kielillä ja auttaa asiakkaitaan kehittämään kulttuuri- ja johtamistaitojaan. Opetus on monimuotoista (lähiopetus, virtuaali itseopiskelumuoto, verkko-opetus, mobiiliopetus, ulkomailla opiskelu) ja saatavilla silloin kun sinä sitä tarvitset. Ohjelmamme ja kurssit räätälöidään asiakkaidemme tarpeisiin, olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, yksityishenkilö, nuori tai lapsi – me autamme.

Me Berlitzillä uskomme maailmaan, jossa kommunikaatio ei tunne rajoja. Koulutusratkaisumme on suunniteltu ratkaisemaan kulttuurisia haasteita ihmisten välisessä kanssakäymisessä. Berlitz-opetuksessa oppilas ymmärtää, että kommunikointi on paljon muutakin kuin pelkkää kielen oppimista ja hän saa varmuutta puhumiseen.

Hotline

+358 (9) 6689 460

Ota yhteyttä

Pakolliset kentät: täytä

Berlitz kielikeskus

Kielikeskus Helsinki

Runeberginkatu 5

00100 Helsinki

Puhelin: +358 9 6689460

Ota yhteyttä